Facebook Twitter Pinterest email tisk

Recept na teplou pepřovou omáčku ke steakům - pepřová omáčka s Knorr bujónem a červeným vínem

Pepřová omáčka s Knorr bujónem a červeným vínem

Ingredience:

Postup přípravy:

Nejprve si vařící vodou zalijeme kuličky zeleného pepře a necháme je v nálevu několik minut odstát. Nálev se pak scedí. Najemno si nakrájíme cibuli šalotku a na pánvi s výpekem z masa ji necháme společně s máslem zesklovatět. K výpeku pak přilijeme i víno a přidá se zelený pepř s hořčicí. Omáčka se pak musí dusit tak dlouho, dokud se zhruba polovina omáčky nevypaří. Poté se do omáčky přidá bujón na guláš a smetana. Vše se znovu povaří, dokud omáčka nezhoustne.

Zdroj: Recept na teplou pepřovou omáčku ke steakům
Zveřejněno: 14.12.2018



SiteMAP