Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Třená buchta - třená buchta s jahodovým krémem a šlehačkou

Třená buchta s jahodovým krémem a šlehačkou

Suroviny na těsto:

Suroviny na krém:

Postup:

V míse vyšlehejte sníh z bílků, poté přidejte cukr a mouku. Dejte upéct na vymazaný plech. Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů do zlatova. Mezitím si připravte jahodový krém. Uvařte jahodový pudink společně s jahodami a cukrem. Nechte vychladnout. Do vychladlého pudinku všlehejte máslo a takto připraveným krémem potřete vychladlou placku. Poslední vrstvou bude ušlehaná šlehačka s trochou cukru. Tu rozetřete nahoru na jahodový krém. Dobrou chuť.

Zdroj: Třená buchta
Zveřejněno: 23.11.2018



SiteMAP